Tribute to U2. LAvation + Support Act

02
Dec 2018
Sunday
U2 in het City Theater
L.A. Vation is een echte U2 tributeband die zeer nauwkeurig de muziek voert van U2 en de uitstraling heeft van een U2 concert. Afkomstig uit Los Angeles, Californië, dé entertainment hoofdstad van de wereld ontleent L.A. Vation zijn naam aan het lied “Elevation”, de derde single van U2’s album ”All That You Can Leave Behind”. Volgens publiek en fans over de hele wereld is L.A. Vation echt The Next Best Thing. Geen andere U2 Tribute Band of U2 Cover Band komt visueel en muzikaal zo dicht bij de echte U2 als L.A. Vation.
 
L.A. Vation heeft zichzelf op een verbazingwekkend, nauwkeurige manier een U2 tribute eigen gemaakt, ze brengen een show vol met memorabele elementen uit het verleden- en heden van U2 en alles met de nadruk op trots, passie en respect voor de “vier” uit Dublin. Een show met alleen maar grote hits, want ze kunnen putten uit 13 bestseller- albums met songs als “New Year’s Day”, “With Or Without You”,”Beautiful Day”,”One”, “Vertigo” en ga zo maar door!
Support Act: Private Label

Vraag het publiek om Private Label samen te vatten in één woord, dan krijg je; “Energie!”, “Plezier!”, “Explosief!”, “Ervaren!”,“Strak!”,“Vet!” en “vol overgave!”

Door de jarenlange ervaring weten deze mannen waar het om draait: plezier maken, dat is de essentie! En plezier maakt Private Label op het podium om dit vervolgens over te laten slaan op het publiek. Het doel is simpel: een unieke avond creëren met mensen die live muziek waarderen. Private label doet dit met een arsenaal aan nummers die voor iedereen herkenbaar zijn: pop, rock en rock ‘n roll uit de jaren 60 t/m heden. Alles wordt met bezieling en vol overgave gespeeld en deze vier veelzijdige en zeer ervaren muzikanten weten er ieder optreden weer een feestje van te maken en het publiek te overtuigen met hun power pop-rock covers. Gas erop!