citytheater

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Non Blonde Bowie + Support-act

25
Mar 2018
Sunday
Op zondagmiddag 25 maart speelt de Bowie-Tribute band Non Blonde Bowie in het City Theater in Schijndel. Support Act: rock-coverband Q-Size.
 
16.00 Zaal Open
17.00-18.00 Q-size
18.30 – 20.00 Non Blonde Bowie
20.15 – 22.00 Q-size in Tapperij De Beurs
 
David Robert Jones, oftewel David Bowie wordt beschouwd als een van de invloedrijkste popmuzikanten vanaf de jaren zestig tot heden. Met wereldhits als Space Oddity, Changes, Life on Mars, Ziggy Stardust, Let’s Dance en Heroes verkende Bowie alle uithoeken van de popmuziek.
 
Non Blonde Bowie brengt de beste nummers uit het repertoire van de ‘Thin White Duke’ met een fenomenale blazerssectie. Het gehele oeuvre van David Bowie komt aan bod in de show, van de Ziggy Stardust Rock ‘n Roll tijd tot aan Bowie’s laatste meesterwerk: Blackstar. Non Blonde Bowie speelde al op diverse grote festivals in Nederland, zoals Paaspop, Big Rivers Festival, Heerlijk Hemelrijk en MOMfest.
 
O-Size was 20 jaar geleden een van de eerste rockcoverbands die uitpakte met 2 zangeressen. Meidenrock was hip en de agenda stroomde vol met optredens in de regio en ver daarbuiten. Elk weekend optreden in cafe’s, zalen en festivals. Momenteel kiest Q-Size de krenten uit de pap en spelen ze op zondag 25 maart als support act bij Non Blond Bowie in het City Theater en daarna nog een set in Tapperij De Beurs.
 
De entree op deze zondagmiddag bedraagt 5 euro. Tickets zijn nu verkrijgbaar via www.tapperijdebeurs.nl en bij Tabaktief van Roessel.